MenuSearch
MapNewsletterSearch
defr
Map
Newsletter
Shop
Les restaurants du guide
Romandie gourmande
Le studio des chefs
Les news
Les chefs
Top 10
GaultMillau POP!
Les recettes
Les vidéos
Les recettes des chefs
Food trucs
In English Please?!
Par monts et par vins
L’Akébédia
Le vin
Place to b.
Les partenaires
 
Maritozzo by Caminada
Le studio des chefs
Maritozzi

Ces brioches romaines fourrées à la crème vanillée sont de vrais petits nuages gourmands.

In English Please!
Recipe I Soutenu par l'Office des Vins Vaudois

Marinated & roast chicken

Partager

Partager

Ingrédients
 
Préparation

Ingrédients

Chicken

2 spoons of your favorite mash potato

2 scoops of mixed herbs (dill, chervil, chives sliced thinly)

Lemon and olive oil dressing

Butter

1 chicken breast

1 chicken leg - boneless

 

Red wine «instant marinade»

1 diced carrot 

2 diced mushrooms

30 g breadcrumbs

100 g baby spinach chopped

3 dl of red wine

Préparation

  1. Simmer the vegetables together with a pinch of salt, add the wine, «flambee» and pour directly on the chicken leg. Leave it to cool down in the fridge for 2 hours, then remove the liquid.
  2. Chop vegetables and meat with mixer or meat grinder, don’t blend too much, add the breadcrumbs. Make some meatballs and roast in the oven at 170°C for +/- 15 min.
  3. Brush the chicken with butter. Leave to cool in the fridge. Then roast the chicken breast at 170°C for +/- 20 min, cut in  two.
  4. Make a nice plate with all the elements. Remaining marinade can be made into a sauce.
Mots-clésOVVOffice des Vins VaudoisThe WoodwardOlivier JeanSt-Valentin
Articles Similaires
 
 
 
 
 
 
Gault & Millau Logo
  • Impressum
  • Politique de confidentialité
  • Termes et conditions
  • Contact
  • GaultMillau.com
  • Nos rédacteurs
  • Newsletter
  • Les recettes
  • Map
Ringier AG | Ringier Medien Schweiz
  • Beobachter
  • Bilanz
  • Bolero
  • Cash
  • GaultMillau Channel
  • Glückspost
  • Gryps
  • HZ Insurance
  • Handelszeitung
  • L'illustré-TV8
  • PME Magazine
  • Schweizer Illustrierte
  • Schweizer LandLiebe
  • Style
  • TV 8
  • TV Star
  • TV2
  • TVvier
  • Tele