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Le studio des chefs
La salade de pâtes d'Andreas Caminada

La mayonnaise maison et les cornettes cuites «al dente» sont le secret de cette salade facile à préparer!

Ben & Léo
Recette

Fondue espuma & wild herbs

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Léonard Gamba und Benoit Waber

Ces deux amis d’enfance sont passé à Masterchef, chez Ducasse et Bocuse. Leur café de la Fonderie, à Fribourg est un sacré succès!

Ingrédients
 
Préparation

Ingrédients

(For 4 people)

 

40 g cooked potatoes

100 g alpine Gruyere cheese

100 g Vacherin fribourgeois cheese


130 g cream

50 g milk

60 g dry still or sparkling wine already reduced by half

Wild herbs

Pepper

Swiss apple balsamic vinegar

Préparation

  1. Heat milk, cream and reduced white wine.
  2. Add cheeses.
  3. Stir to melt the cheeses.
  4. Add potatoes and blend finely, if necessary strain.
  5. Pour into a syphon, add two cartridges of gas and serve.
  6. Season the wild sprouts with a dash of vinegar and pepper.
Léonard Gamba und Benoit Waber
Mots-clésVegan & végétarienBen & Leo
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