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Le studio des chefs
La paella d'Andreas Caminada

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Mirto Marchesi
Recette

Carré of veal

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Mirto Marchesi

Ce jeune cuisinier d’origine tessinoise est bourré de talent. Il est aujourd'hui derrière les fourneaux du restaurant du Villars Palace: Le 1913.

Ingrédients
 
Préparation

Ingrédients

(For two persons)

 

Carré of veal

2 pieces of veal 220 g each

2-3 rosemary branches

Garlic

Salt

Pepper

 

Porto and black truffle sauce

100 cl of white wine

100 cl of red wine

100 cl of red port wine

125 g of demi-glace

30 g of shallot

30 g of butter

40 g of black truffle melanosporum

Salt

Pepper

Villars Palace

Le 1913

Route des Hôtels 28

1884 Villars-sur-Ollon

+41 24 496 22 96

www.villarspalace.ch

Préparation

  1. Season the meat with salt and pepper. Heat a pan and sear the meat with a branch of rosemary and a clove of garlic, put it in the oven at 180°C for about 10 minutes.
  2. Let it rest for 10 minutes before serving.
Mirto Marchesi, Villars Palace, Le 1913, Villars-sur-Ollon
Mots-clésviandeMirto Marchesi
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