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Ces brioches romaines fourrées à la crème vanillée sont de vrais petits nuages gourmands.

Ceviche salmon clementines
Recette

Salmon ceviche with clementine

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Mirto Marchesi

Après Verbier, le Tessinois Mirto Marchesi a ouvert le 1913 au Villars Palace, auréolé de 16 points en 2023. Désormais indépendant, il découvre le monde en moto et partage régulièrement ses découvertes gourmandes.

Ingrédients
 
Préparation

Ingrédients

(For two persons)

 

200 g salmon fillet

The juice of one lime

3 g of coriander

30 g of brunoise celery

30 g of brunoise cucumber

2 g of chilli pepper

1-2 clementines

10 g of spring onion

Salt

Pepper

Olive oil 

 

For finishing plate

2 radishes

Fountain cress

Edible flowers

20 g salmon roe

Espelette pepper

Préparation

  1. Cut the salmon into medium-large cubes.
  2. Salt and add the lime juice, let it rest for 10 minutes. The fish will begin to «stew» with the acidity of the lime, add the rest of the ingredients and taste if the sauce is sufficient.
  3. Dress in a circle and decorate with the rest of the ingredients. Garnish the plate with Espelette pepper.
Mirto Marchesi
Mots-clésPoissonMirto Marchesi
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