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Armel Bedouet
Le studio des chefs
Ravioles de betterave au tourteau

Armel Bedouet, le chef de l'Aparté (17/20), révèle sa technique pour une raviole végétale parfaite.

Ben & Léo
Recette

Radish salad with yuzu dressing

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Léonard Gamba und Benoit Waber

Ces deux amis d’enfance sont passé à Masterchef, chez Ducasse et Bocuse. Leur café de la Fonderie, à Fribourg est un sacré succès!

Ingrédients
 
Préparation

Ingrédients

1 beer radish

1 bunch of pink radishes

0.5 dl yuzu juice

Salt and pepper

Extra virgin olive oil

White vinegar

Café de la Fonderie

Ben & Léo

Route de la Fonderie 11

1700 Fribourg

+41 26 301 20 33

www.benandleo.ch

Préparation

  1. Peel the beer radish and make strips with a peeler.
  2. Cut thin slices of pink radish with a mandolin.
  3. Mix the two and add the yuzu juice, a little salt and pepper to taste.
  4. Let it marinade in the fridge for at least one hour.
  5. With the pink radish tops, make a coulis by mixing them with olive oil, salt, a dash of white balsamic vinegar and, if necessary, a little water to loosen the mixture.
Léonard Gamba und Benoit Waber, Café de la Fonderie, Ben & Léo, Fribourg
Mots-clésVegan & végétarienBen & LeoCafé de la Fonderie
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