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Carpaccio de Saint-Jacques et clémentine

Le chef du Café des Banques à Genève sublime la noix de Saint-Jacques. Un recette parfaite pour les fêtes!

Ben & Léo
Recette

Radish salad with yuzu dressing

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Léonard Gamba und Benoit Waber

Ces deux amis d’enfance sont passé à Masterchef, chez Ducasse et Bocuse. Leur café de la Fonderie, à Fribourg est un sacré succès!

Ingrédients
 
Préparation

Ingrédients

1 beer radish

1 bunch of pink radishes

0.5 dl yuzu juice

Salt and pepper

Extra virgin olive oil

White vinegar

Préparation

  1. Peel the beer radish and make strips with a peeler.
  2. Cut thin slices of pink radish with a mandolin.
  3. Mix the two and add the yuzu juice, a little salt and pepper to taste.
  4. Let it marinade in the fridge for at least one hour.
  5. With the pink radish tops, make a coulis by mixing them with olive oil, salt, a dash of white balsamic vinegar and, if necessary, a little water to loosen the mixture.
Léonard Gamba und Benoit Waber
Mots-clésVegan & végétarienBen & LeoCafé de la Fonderie
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